NOVÁ GENERACE STŘEŠNÍCH OKEN VELUX

09.10.2013 14:36

Nová generace střešních oken VELUX  AKCE AŽ - 18% SLEVA Z CENÍKU

Střešní okna VELUX Nové generace fungují stejně dobře jako vypadají. Mají méně viditelných šroubů a atraktivní zaoblený povrch. 
 
 
 
v22_06.png
 
Nová generace střešních oken nabízí více denního světla a zdravější vnitřní prostředí. Až o 18 % větší prosklená plocha propustí do místnosti více denního světla a umožní tak lépe využít energii z pasivních solárních zisků.
 
116127-01-XL.png

 

v22_01.PNG
Ovládání nebylo nikdy tak snadné! Navíc jsou na ovládacím madlu vyznačené ikony​ s funkcemi ventilační klapky:​
 
v22_03.PNG 
 
111583-01-XXL.png
 
v22_02.PNG
​Chytrý ovládací panel 
komfort dotykem prstu
 
Chytrý ovládací panel INTEGRA® nabízí intuitivní a moderní uživatelské rozhraní s dotykovou obrazovkou s ikonami podobnou jako u chytrých telefonů. Nyní můžete ovládat množství denního světla, spotřebu energie a vnitřní podmínky pouhým dotykem prstu. Také můžete jednoduše vybrat jeden z automatických
předem nastavených programů a pustit tak dovnitř správné množství vzduchu a světla ve správnou chvíli. Přednastavené programy VELUX INTEGRA® zabraňují přehřívání vašeho domova v horkých dnech a pomáhají snižovat tepelné ztráty v chladném počasí. Dálkový ovladač VELUX INTEGRA® vám také umožňuje vytvářet další vlastní nastavení.
 
 
 
 
 
Přednastavené programy
VELUX INTEGRA® 
 
Inovativní automatické programy VELUX INTEGRA® dokáží řídit ochranu vašeho domova před horkem i chladem nebo vytáhnout každé ráno žaluzie tak, abyste se probudili do slunečného dne. Můžete dokonce nastavit i pravidelné automatické větrání a dosáhnout tak lepšího vnitřního prostředí nebo zvolit režim „dovolená“, který zajistí, aby váš dům během vaší nepřítomnosti vypadal, jako byste byli doma. Jediný praktický ovladač – a tolik možností! Nový ergonomický tvar ovládacího madla umožňuje jeho příjemnější úchop. 
 
 
 
​​​
v22_04.png

Nová generace střešních oken VELUX vyniká svojí energetickou účinností 

Denní světlo a teplo ze slunce je bezplatný zdroj energie, kterýmůže minimalizovat vaši spotřebu energie a snížit platby za vytápění.

S naší novou generací střešních oken se konstruktérům skupiny VELUX podařilo zvednout laťku opět o něco výše. Díky štíhlejšímu rámu, větší ploše zasklení a vylepšenému zateplení s  technologií ThermoT​echnology™ přinášejí střešní 
okna do vašeho domova více denního světla a slunečního tepla než kdy dříve. ​
 
Technologie ThermoTechnology™ je naše nové řešení izolace, které využívá v konstukci okna vysoce kvalitní izolační materiál, jenž chrání před venkovním chladem a udržuje teplo uvnitř.

v22_05.PNG